Stoffen@home

Not just a homeparty

Stoffen@home is niet zomaar een homeparty. Het is in de eerste plaats een feestje met jou en je vriendinnen die dezelfde hobby/passie delen. We brengen heel wat leuke stoffen mee die jullie uitgebreid kunnen bekijken en voelen. Ons aanbod is heel groot en we kunnen niet alles meebrengen.  Daarom kun je als gastvrouw een deel van de meegebrachte collectie samenstellen. De rest wordt aangevuld met de nieuwste toppertjes.

Geen pusherige toestanden. Niemand moet zich verplicht voelen iets te kopen of zelf een party te doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een stoffen@home party organiseren is eenvoudig. Je nodigt je vrienden, buren, familie, collega’s, … uit. Je zorgt voor een droogje en een natje. Wij komen ruim een half uur op voorhand om alles klaar te zetten voor gezellige avond of namiddag.

Hoeveel gasten nodig je uit?

Het is leuk als er minstens 6 personen aanwezig zijn. Meer mag natuurlijk ook. Voor elke aanwezige gast voorzien wij een kleine, nuttige attentie.

Gastvrouwgeschenk

Als gastvrouw wordt je natuurlijk beloond. Als gastvrouw krijg je 7% op de aankopen van je gasten om uit te kiezen. Als er een minimumverkoop is van 300€ krijg je een extra geschenk. Wil je weten wat dit geschenk is? Klik dan hier.

Levering en betaling

De stoffen wordt ter plaatse van de rol geknipt en zijn dus direct mee te nemen. Houd er rekening mee dat er uitsluitend cash betaald kan worden en dat alles de avond zelf betaald moet worden.

Wil je zelf een stoffen@home party geven?

 

Belangrijke opmerking

Wegens praktische redenen geven wij enkel homeparty’s in de provincie West-Vlaanderen.

Advertenties